Scheepsmakelaardij Amsterdam

Sportvissen op een boot om te ontspannen

Geplaatst op

Als bootliefhebber doe je waarschijnlijk niets liever dan lekker varen. Varen is nou eenmaal ontspannend en je hebt hierdoor echt even het gevoel dat je er lekker tussenuit bent. Mocht jij een liefhebber van varen zijn, dan is sport vissen misschien ook wel wat voor jou. Sport vissen houdt in dat je op een boot gaat vissen op bijvoorbeeld makreel. Ook zou je kunnen kiezen voor wrakvissen.

Een leuk uitje met familie of collega’s

Sportvissen is een unieke ervaring. Aan de ene kant is het erg ontspannend en aan de andere kant is het ook spannend. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk vissen vangen en mocht jij dit samen met vrienden, familie of collega’s doen, dan kan er een leuke strijd ontstaan. Goed om te weten is ook dat de vissen die je vangt mee naar huis genomen mogen worden. Zo kan je na het dagje sportvissen ook nog genieten van de verse vis die je hebt gevangen.

Speciale arrangementen

Lijkt het jou leuk om als bedrijfsuitje te sportvissen? Dan is het goed om te weten dat er leuke arrangementen zijn. Waarschijnlijk kom je met een grote groep en hierdoor hoef je ook minder te betalen. Heb jij momenteel contact met een aanbieder van sport vissen, vraag dan eens naar de mogelijkheden!

Vissen op makreel

Mocht jij willen sport vissen op makreel, dan is het goed om te weten dat dit mogelijk is in de periode tussen juni en september. Voordat je gaat vissen wordt er eerst met een viszoeker naar grote scholen makreel gezocht. Dit zorgt ervoor dat je aan het einde van de dag absoluut makreel gevangen hebt. Zo voorkomt men natuurlijk teleurstelling. Zoals gezegd mag je de vis mee naar huis nemen, deze kan op het schip al schoongemaakt en gefileerd worden, zo kan je er thuis meteen van genieten!

Mocht jij niet op makreel willen vissen, maar vis jij liever op kabeljauw? Dan kan je dit doen van begin oktober tot eind mei. Zorg ervoor dat je hiervan goed op de hoogte bent, zo voorkom je teleurstellingen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2023 Alle rechten voorbehouden