Scheepsmakelaardij Amsterdam

3 leuke wateruitjes in de zomer

Geplaatst op

De zomer is in aantocht en dat betekent dat er steeds meer warme en mooie dagen aan zitten te komen. Veel mensen kiezen ervoor om deze dagen door te brengen op het water. Er zijn verschillende leuke activiteiten die je kunt doen in deze komende periode terwijl je geniet van frisse waterdruppels op je lijf. In dit artikel geven we je 3 leuke ideeën voor hoe je kunt genieten van de warme zomerdagen die eraan zitten te komen.

Tip #1: Bootje huren in Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van de leuke wateruitjes wat ons betreft. Je kunt er rondvaartjes maken en genieten van de prachtige architectuur van de stad. Er is echter wel een dingetje wat misschien niet iedereen even leuk vindt: je deelt de rondvaartboot met een grote groep onbekenden. Als je graag een privé rondvaart wil met familie en vrienden, dan kun je dit oplossen door een bootje te huren in Amsterdam. Als je daarvoor op zoek bent naar een goede aanbieder, dan raden we je van harte aan om eens te kijken op de website van Adamsboat.com.

Tip #2: BBQ boot

Er gaat niets boven een lekker hapje en drankje wanneer je lekker op het water zit. Je kunt dit natuurlijk doen door middel van het meenemen van wat boterhammetjes en wat flesjes water, maar als je het echt goed wil doen, dan kun je kiezen voor een BBQ boot. Zoals de naam al zegt, is dit een boot met een BBQ aan boord zodat je lekker kunt genieten van een goed stuk vlees of vis tijdens je dagje op het water.

Tip #3: Zwembad

Er zijn natuurlijk mensen die niet zo houden van dobberen op het water. Misschien heb je last van zeeziekte, vind je het een beetje benauwend, of houd je gewoon niet van varen! In dat geval kun je ervoor kiezen om, in plaats van het een bootje te huren, even lekker naar het zwembad te gaan. Bijna alle zwembaden in Nederland hebben ook een buitenzwembad waar men lekker kan genieten van wat verkoeling tijdens de warme zomer.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2023 Alle rechten voorbehouden